Het avontuur van Emre Can zit er al na anderhalf jaar op bij de Italiaanse recordkampioen Juventus. Nadat hij in de zomer van 2018 werd overgenomen van Liverpool, werd Can alsmaar meer een vaste bankzitter. De Duitser zag dus nog weinig toekomst bij de Italiaanse grootmacht en koos ervoor om terug naar Duitsland te keren en daar de strijd aan te gaan met Witsel en Delaney op het middenveld bij Borussia Dortmund.

Dortmund huurt de speler tot aan het einde van het seizoen en heeft een optie tot koop bedongen. Het lijkt er dus wel op dat Can de partner in crime zal worden van Witsel en dat Delaney hierdoor zich weer zal moeten bewijzen om terug in het elftal van Favre te mogen spelen.

Emre Can zal ook hopen om terug wat matchritme te kunnen opdoen om zo met Die Mannschaft mee te mogen naar het EK van komende zomer. Want met momenteel maar 2 basisplaatsen in de Serie A, zag het er niet direct goed uit voor de middenvelder.

Advertentie