Het Engelse avontuur van Ibrahima Cissé zit erop. Het contract van de 25-jarige verdedigende middenvelder bij Fulham werd in onderling overleg ontbonden, waardoor hij nu transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club.

Tweeënhalf jaar zal de passage van Cissé bij Fulham geduurd hebben. In de zomer van 2017 telden The Cottagers nog 2,5 miljoen euro neer voor het jeugdproduct van Standard, maar Cissé speelde er slechts dertien officiële wedstrijden: één in de FA Cup, drie in de League Cup, drie in de Premier League en zes in de Championship. Veel toekomst had de voormalige Belgische belofteninternational niet meer bij de Londenaars.

Cissé kan nu transfervrij overstappen naar een andere club. Enkele weken geleden toonde Charleroi nog interesse. Afgelopen zomer was er ook interesse van Antwerp in de Guinese international.