Ivan Perisic heeft zich vandaag op training bij Bayern München geblesseerd en het verdict, een gebroken enkel, is zwaar. Hij mag pas binnen een viertal weken opnieuw beginnen trainen. De Kroaat mist hierdoor een belangrijke periode in de spannende Bundesliga en ook minstens één wedstrijd in de Champions League.

Bayern-coach Flick zei het volgende over het pijnlijke blessuregeval op de persconferentie voor de bekerwedstrijd tegen Hoffenheim: “Het is niet gemakkelijk voor ons op dit moment, want Ivan was in vorm en zijn dynamiek en ervaring hebben ons reeds erg geholpen.”

Bayern München staat momenteel aan de leiding in de Duitse eerste divisie, maar met Leipzig (1 punt achterstand) en beide Borussia’s (elk 3 punten achterstand) is de concurrentie in de titelstrijd niet mals. Komend weekend staat de kraker tegen RB Leipzig op het programma, morgen wacht eerst nog de DFB Pokal-wedstrijd tegen Hoffenheim.