Club Brugge neemt na een half jaar al afscheid van Ousseynou Cavin Diagne. De 20-jarige Senegalees, niet te verwarren met zijn naamgenoot Mbaye, verlaat blauw-zwart na amper zes maanden voor het Noorse Kristiansund BK.

Lang heeft het verblijf van Diagne bij Club Brugge niet geduurd. De 20-jarige middenvelder werd in augustus vorig jaar weggeplukt bij Le Mans FC, waar hij in het seizoen 2018/19 amper drie wedstrijden speelde in de Championnat National, het derde niveau in Frankrijk. Diagne, die dezelfde manager heeft als zijn landgenoot Krépin Diatta, werd in eerste instantie bij de Brugse beloften gestald.

Nog voor hij zijn debuut kon maken voor het eerste elftal, trekt Diagne dus de deur achter zich dicht bij Club Brugge. Hij gaat aan de slag bij Kristiansund BK, de nummer zes van vorig seizoen in de Noorse hoogste klasse. Op 4 april begint het nieuwe seizoen van de Eliteserien.