Excel Moeskroen neemt verrassend afscheid van Rafał Pietrzak. De 28-jarige Poolse linksback, die afgelopen zomer neerstreek op Le Cannonier, keert terug naar zijn thuisland om voor Lechia Gdańsk te gaan spelen. Moeskroen spreekt op zijn website over aanpassingsproblemen.

De transfer komt er eerder verrassend, want Pietrzak stond dit seizoen eerder wel dan niet in de basis bij Moeskroen. Afgelopen weekend speelde hij nog een verdienstelijke wedstrijd tegen Zulte Waregem. Op zijn website laat Moeskroen wel weten dat Pietrzak last had van aanpassingsproblemen in België.

Pietrzak, die bij Gdańsk de kleedkamer zal delen met Anderlecht-huurling Kenny Saief, ondertekende afgelopen zomer nog een contract voor drie jaar bij Moeskroen. Het is niet bekend of Moeskroen een transfersom ontvangt voor de tweevoudige Poolse international.