Charleroi kan dit seizoen niet meer rekenen op Massimo Bruno. De 26-jarige flankaanvaller, die aan een goed seizoen bezig was met de Carolo’s, zal door een scheur in de kruisband van zijn knie immers enkele maanden out zijn. Trainer Karim Belhocine zal het in Play-off 1 dus zonder zijn sterkhouder moeten stellen.

Met nog drie speeldagen te gaan in de reguliere competitie is Charleroi al zeker van deelname aan Play-off 1. Dat zal echter zonder Massimo Bruno zijn, want de ex-Anderlecht-speler moet verstek geven voor de rest van het seizoen. Nadat Bruno zich vorige week blesseerde op training werd tijdens een medisch onderzoek een scheur in de kruisband van zijn knie vastgesteld, waardoor een operatie nodig is. Die zal de voormalige belofteninternational enkele maanden aan de kant houden.

De blessure van Bruno is een dikke streep door de rekening van trainer Karim Belhocine. De 26-jarige rechtsbuiten was immers een vaste waarde in het elftal dat een Play-off 1-ticket afdwong. Bruno miste tot vorige week geen enkele competitiewedstrijd bij Charleroi en was dit seizoen goed voor vijf goals en zes assists in alle competities.

Advertentie