AA Gent heeft volgens Het Nieuwsblad zijn oog laten vallen op Jelle Bataille. Het 20-jarige jeugdproduct van KV Oostende is een van de enige spelers die de kustclub deze zomer geld kan opleveren, waardoor een transfer na dit seizoen niet onbespreekbaar lijkt.

Bataille is nog maar 20, maar de rechterflankspeler heeft al 52 officiële wedstrijden voor KV Oostende gespeeld. Hij speelt het vaakst als rechtsback, maar kan ook als rechtsmidden of rechtsvoor uit de voeten. De drievoudige belofteninternational ligt nog tot 2022 onder contract bij KVO, waardoor de kustclub nog een aardige cent aan hem kan verdienen bij een eventueel vertrek.

Het Nieuwsblad meldt dat meerdere clubs interesse tonen in de 20-jarige West-Vlaming, maar de interesse van AA Gent zou het meest concreet zijn. Bataille was dit seizoen goed voor twee goals en twee assists bij KVO.