Afgelopen weekend waren de toeschouwers in de Ghelamco Arena wederom getuige van een knalprestatie van de Canadese aanvaller Jonathan David. David scoorde drie keer tegen STVV en lijkt onze Jupiler Pro League zo stilaan ontgroeid te zijn. 

Met de Play-offs voor de deur toont KAA Gent dat het nog niet uitgeteld is met het oog op de titel. De man die de sleutel in handen heeft, luistert naar de naam Jonathan David. Hij acteert nu al een heel seizoen op een extreem hoog niveau. Doordat David afgelopen zondag een hattrick scoorde, komt hij helemaal bovenaan te staan in de topschuttersstand en zo draagt hij volgend weekend in de wedstrijd tegen Cercle Brugge de Gouden Stier op zijn rug.

Standard won thuis tegen Antwerp en dat mede door een fantastisch doelpunt van Obbi Oulare. De grote aanvaller, die steeds beter fungeert in zijn rol als targetspits, lijkt zich stilaan helemaal te kunnen doorzetten en heeft al dat vervelende blessureleed nu hopelijk helemaal achter zich gelaten.