Vlak voor de terugmatch in de Europa League tegen Manchester United krijgt Club Brugge een flinke domper te verwerken. Ruud Vormer is vier tot zes weken out en mist zo het slot van de competitie. De Nederlander reageerde al en hoopt terug fit te zijn voor de bekerfinale op 22 maart.

De blessure van Vormer kwam er afgelopen zondag in het duel tegen Charleroi. De kapitein van Club heeft een scheurtje in de ligamenten van de knie opgelopen. Ook Emmanuel Dennis blesseerde zich in die wedstrijd.

Via de website van Club reageerde Vormer ook al zelf op zijn blessure: “Natuurlijk is het balen dat ik niet mee kan afreizen naar Manchester. Ik kreeg een kwalijke trap tegen de knie in onze thuiswedstrijd tegen Charleroi en bleef hinder ondervinden. Onderzoek vandaag wees uit dat ik enkele weken aan de kant zal moeten blijven. De bekerfinale is mijn volgende doel nu, ik zal er echt alles aan doen om er dan terug te staan. Voor donderdag zal ik keihard supporteren. We hebben een sterke kern en ik ben er zeker van dat de jongens zich daar ook zonder mij zullen tonen.”

Club Brugge speelt donderdag de terugmatch op Old Trafford en zondag volgt al meteen de volgende wedstrijd in de vaderlandse competitie op Racing Genk.