Juan Carlos Garrido gaat weer als trainer aan de slag in het Marokkaanse Casablanca. De voormalige trainer van Club Brugge, die van 2017 tot 2019 al trainer was van Raja Casablanca, werd deze week aangesteld als trainer van stadsrivaal Wydad AC Casablanca.

Na zijn vertrek bij Club Brugge in september 2013 werkte Garrido voornamelijk in Arabisschprekende landen. Eerst werkte hij nog zes weken (!) bij Real Betis, maar daarna volgden avonturen bij Al-Ahly (Egypte), Al-Ettifaq (Saoedi-Arabië), Raja Casablanca (Marokko), Al Ain FC (Verenigde Arabische Emiraten) en Étoile Sportive du Sahel (Tunesië). Met Wydad AC Casablanca komt er nu een tweede Marokaanse werkgever op zijn cv.

Garrido begint alvast met de wind in de zeilen aan zijn nieuwe opdracht, want na zeventien speeldagen staat Wydad AC eerste in de Marokkaanse hoogste divisie. Bij Wydad speelt sinds vorige maand met Soufiane Karkache opnieuw een Belg, nadat eerder onder andere Mohammed Aoulad en Naïm Aarab het shirt van de club droegen.