Goals, assists en over het algemeen geweldige prestaties: Achraf Hakimi, wiens uitleenbeurt na het seizoen ten einde is en volgend jaar opnieuw voor Real Madrid voetbalt, speelt een uitstekend seizoen bij Borussia Dortmund. Een geschikte vervanger aantrekken staat bovenaan het prioriteitenlijstje in Dortmund en de geruchtenmolen wijst steeds nadrukkelijker in de richting van Rode Duivel Thomas Meunier.

Dortmund laat zeer goede prestaties noteren in een frisse en evenwichtige 3-4-3-formatie. Dit systeem heeft nood aan wingbacks en daarom is het niet onlogisch dat men aan Thomas Meunier denkt. De als aanvaller geschoolde rechtsachter bekleedt die positie ook met verve bij de nationale ploeg en met zijn 28 lentes kan je ook stellen dat hij een rugzak vol ervaring met zich meedraagt.

Meunier, wiens wedstrijdenteller bij Paris Saint-Germain op 128 staat, ziet zijn contract na het seizoen aflopen en lijkt wel zin te hebben in een nieuw avontuur. Ploegen als Everton en Inter worden ook genoemd, maar een transfer naar het team van Axel Witsel en Thorgan Hazard is in zijn ogen allicht een goede keuze. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Advertentie