Lierse Kempenzonen heeft Tom Van Imschoot aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 38-jarige Van Imschoot zat zonder club nadat hij in november vorig jaar ontslagen werd als assistent-trainer van RC Genk.

Voor Van Imschoot is het zijn tweede club als hoofdcoach, nadat hij eerder van november 2016 tot juni 2017 en van oktober 2017 tot juni 2019 T1 was van Lommel United. Tijdens zijn tweede passage als hoofdtrainer van Lommel promoveerde hij met de Limburgers van Eerste klasse amateurs naar Eerste klasse B. Als opvolger van Dirk Gyselinckx mag hij dat nu ook proberen met Lierse Kempenzonen, dat zich door de stopzetting van de competitie vanwege het coronavirus op doelsaldo kon handhaven in Eerste klasse amateurs.

“Als je in 1A of 1B niet aan de slag kan, wil je vooral hoofdtrainer worden van Lierse”, reageerde de ex-speler van STVV, Westerlo, Bergen, KV Oostende en FC Eindhoven over zijn aanstelling op het Lisp.