Over het ganse land zien we overal warme initiatieven ontstaan om de zorgsector een hart onder de riem te steken. Dat doen de Cercle-supporters nu dus ook. De inzameling heeft als doel de zorgsector in Brugge te steunen. Maar ook de patiënten en bewoners van de rusthuizen worden niet vergeten.

Met de inzameling door een groep gedreven supporters, waaronder onze eigen redacteur Lars De Coster, werd ondertussen al 410 euro ingezameld. De initiatiefnemers staan in nauw contact met de Brugse ziekenhuizen en woonzorgcentra om eventuele tekorten aan te vullen. Als er geen grote tekorten zijn, zal het geld geïnvesteerd worden in attenties voor zowel personeel, patiënten als bewoners.

De actie werd zaterdagnamiddag gelanceerd en loopt nog tot 9 mei (verlenging mogelijk) via het crowdfunding-platform Kadonation (een Gents bedrijf). Ook niet Cercle-fans zijn welkom om een bijdrage te storten.

Wil je zelf je steentje bijdragen? Dat kan HIER!