Guus Hupperts trekt na vier jaar de deur achter zich dicht op Daknam. De Nederlandse aanvaller verhuist niet mee naar fusieclub Lokeren-Temse en trekt naar VVV-Venlo, de club die destijds mee werd opgericht door zijn overgrootvader Louis Dielen.

Hupperts speelde vier seizoenen bij Lokeren, maar keert nu terug naar Nederland. “Toen VVV-Venlo interesse toonde hoefde ik niet lang na te denken”, sprak de 28-jarige Hupperts op de clubwebsite. “Eredivisie spelen in de provincie waar ik geboren en getogen ben bij de club waarvan mijn overgrootvader aan de wieg stond. Ik ken daardoor de club én de gemoedelijke cultuur en voel me daar heel prettig bij”.

Hupperts speelde afgelopen seizoen slechts drie competitiewedstrijden voor Lokeren. Eerder kwam hij in de Eredivisie uit voor Roda JC (2010-2014), AZ (2014-2016) en Willem II (2016).

Advertentie