Bernd Holerbach zal volgend seizoen geen trainer meer zijn van Excel Moeskroen. De samenwerking tussen Les Hurlus en de 50-jarige Duitser wordt in onderling overleg stopgezet. Hollerbach volgde vorig jaar zijn landgenoot Bernd Storck op bij de Henegouwers.

Hollerbach lag nog een jaar onder contract op Le Canonnier, maar vanwege de besparingen die Moeskroen moest doorvoeren om een licentie te halen kon de club hem niet meer dezelfde financiële voorwaarden als voorheen bieden. Trainer en club besloten dan maar om in onderling overleg uit elkaar te gaan. 

Voor de uitbraak van de coronapandemie stond Excel Moeskroen op een tiende plek in de Jupiler Pro League. Ook zijn voorganger en landgenoot Bernd Storck parkeerde de Henegouwers in het seizoen 2018/19 op de tiende plaats. Als de overname van de club door Lille OSC definitief wordt afgerond, neemt oude bekende Fernando da Cruz wellicht het roer over.