Steve Colpaert zet zijn carrière verder bij Eendracht Aalst. De 33-jarige verdediger, die de voorbije drie jaar in de B-kern van Antwerp zat, ondertekende een contract voor een jaar bij den Iendracht.

Het Pierre Cornelisstadion is geen onbekend terrein voor Colpaert: de eenmalige Rode Duivel speelde van 1997 tot 2001 al bij de jeugd van Eendracht Aalst. In zijn seniorencarrière kwam hij uit voor FC Brussels (2004-2008), Zulte Waregem (2008-2015) en Antwerp (2015-2020). In zijn eerste twee seizoenen was Colpaert een vaste waarde bij Antwerp, maar na de promotie naar de Jupiler Pro League belandde hij samen met Björn Vleminckx in de B-kern. Daar raakte hij nooit meer uit.

“Ik ben zeer blij dat ik opnieuw een uitdaging heb in het voetbal. Dat het bij een traditieclub als Eendracht Aalst is, met haar fanatieke aanhang, maakt het des te mooier. Omdat ik woonachtig ben in Opwijk kan ik ook dichtbij huis voetballen. Andere clubs hadden deze troeven niet”, sprak Colpaert zijn vreugde uit op de clubwebsite.