Aangezien het contract van Jan Vertonghen (33) bijna afloopt bij de Spurs, moet de Londense club op zoek naar een vervanger. Volgens The Sun kijkt Tottenham hiervoor in de richting van PSG, waar het contract van de 35-jarige Thiago Silva deze zomer ten einde loopt.

Tottenham-coach José Mourinho zou Thiago Silva maar al te graag in Noord-Londen zien neerstrijken en ziet in de Braziliaan de ideale opvolger voor Belgisch recordinternational Jan Vertonghen. Thiago Silva werd al meerdere keren in verband gebracht met een terugkeer naar Fluminense, maar de 89-voudige Braziliaanse international heeft al aangegeven dat hij opteert voor een nieuw avontuur in Europa.

Volgens The Sun lonken ook Arsenal en Everton naar zijn diensten, maar zouden zijn salariseisen van meer dan 300.000 euro per week een struikelblok kunnen vormen. Tottenham Hotspur FC zou na FC Porto B, Dinamo Moskou, AC Milan en Paris Saint-Germain Silva’s vijfde avontuur zijn in Europa.