Kenneth Van Ransbeeck zet zijn voetbalodysee verder. De 25-jarige middenvelder ruilt de Italiaanse vierdeklasser Taranto FC in voor reeksgenoot ASD Albalonga. Naast enkele Italiaanse clubs speelde de Belg ook al voor het Cypriotische Enosis Neon Paralimniou.

Veel wapenfeiten heeft Van Ransbeeck in België niet achter zijn naam staan. In het seizoen 2013/14 pakte hij als tiener de titel in Derde klasse met Woluwe-Zaventem, maar in plaats van een reeks te stijgen ging Van Ransbeeck een divisie lager spelen bij vierdeklasser Wolvertem SC. In januari 2015 verhuisde hij naar Enosis Neon Paralimniou, waarmee hij enkele maanden later kampioen werd in de Cypriotische tweede divisie.

Na een jaar in de Cypriotische hoogste divisie begon Van Ransbeeck aan een tournee door Italië. Na een passage van enkele maanden bij Benevento Calcio passeerde de middenvelder bij US Catanzaro (Serie C), Rimini FC (Serie C), Taranto FC (Serie D) en nu ASD Albalonga (Serie D).