Daam Foulon mag zich mogelijk opmaken voor een avontuur in de Serie A. De 21-jarige verdediger van Waasland-Beveren geniet immers de interesse van Benevento Calcio, dat reeds een bod van 500.000 euro uitbracht op de linksachter.

Het gaat snel voor Daam Foulon. In januari 2018 zat hij nog bij de beloften van Anderlecht, maar tweeënhalf jaar later is de nog altijd maar 21-jarige Mechelaar een certitude op linksachter bij Waasland-Beveren. Ondanks de (vermoedelijke) degradatie van de Waaslanders trok Foulon de aandacht van Benevento Calcio, dat afgelopen seizoen kampioen werd in de Serie B. De club bood een half miljoen euro op de Belgische jeugdinternational.

Foulon, die afgelopen seizoen ook voor het eerst werd opgeroepen bij de Belgische beloften, ligt nog tot 2021 onder contract op de Freethiel. Er is wel contractueel bepaald dat hij de club kan verlaten bij een eventuele degradatie.