Kaveh Rezaei zal ook dit seizoen de kleuren van Sporting Charleroi dragen. Club Brugge leent de 28-jarige Iraanse spits een extra seizoen uit aan de Carolo’s, waar Rezaei vorig seizoen veertien keer scoorde.

Rezaei en Charleroi, het is een goed huwelijk. In zijn eerste periode bij de Zebra’s deed de Iraniër de netten negentien keer trillen in 43 competitiewedstrijden. Club Brugge legde prompt vijf miljoen euro op tafel, een toenmalig clubrecord. Bij Club Brugge wilde het echter niet lukken voor Rezaei, waarop blauw-zwart hem vorig seizoen uitleende aan Charleroi. Daar werd hij weer de beste versie van zichzelf: in 25 wedstrijden scoorde hij veertien keer in alle competities.

Club Brugge liet eerder deze zomer weten niet meer op Rezaei te rekenen. Met Emmanuel Dennis, David Okereke, Michael Krmencik en Youssouph Badji heeft Club-trainer voorlopig vier centrumspitsen in zijn kern.

Advertentie