Club Brugge mag definitief een kruis maken over Adolfo Gaich. De 21-jarige aanvaller, die tijdlang in beeld was bij blauw-zwart, heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij CSKA Moskou. De Russen betalen 8,5 miljoen euro voor de eenmalige Argentijnse international.

San Lorenzo, de club waar Gaich in 2018 doorstroomde naar het eerste elftal, liet weten dat de deal met CSKA Moskou helemaal in kannen en kruiken is. Gaich trekt dus niet naar Club Brugge, dat al sinds afgelopen winter gelinkt werd aan de Argentijnse spits. Later werd hij ook in verband gebracht als mogelijke opvolger van Jonathan David bij AA Gent.

Gaich was in twee seizoenen bij het eerste elftal van San Lorenzo goed voor zeven doelpunten in 27 wedstrijden, alle competities inbegrepen. In september vorig jaar maakte hij tijdens een vriendschappelijke interland tegen Mexico zijn debuut in het Argentijnse nationale elftal.

Advertentie