AA Gent ziet na Philip Azango ook Reuben Yem terugkeren naar AS Trenčín. De Buffalo’s pikten de Nigeriaanse rechtsback vorige zomer op bij de Slowaakse club, maar Yem kwam afgelopen seizoen geen enkele keer in actie.

AS Trenčín en de Jupiler Pro League, het bleek de afgelopen jaren geregeld een goede combinatie – denk maar aan Wesley, Moses Simon, Samuel Kalu, Leon Bailey… Maar niet alle spelers die bij de Slowaakse talentenfabriek van de band rollen zijn even succesvol in de Belgische competitie. Reuben Yem, die vorige zomer de overstap maakte naar AA Gent, speelde in het seizoen 2019/20 geen enkele officiële wedstrijd voor de Buffalo’s. De 22-jarige Nigeriaan keert nu terug naar Slowakije.

Vorige maand liet AA Gent ook al Philip Azango terugkeren naar Trenčín. De Nigeriaanse linksbuiten kwam in het seizoen 2018/19 tweemaal in actie bij Gent – een invalbeurt tegen STVV in de competitie en een basisplaats tegen Virton in de Beker van België –, maar daarna verdween hij compleet uit beeld.