AC Milan gaat dankzij een sterk seizoenseinde volgend jaar verder met coach Stefano Pioli, maar keeperstrainer Luigi Turci zal niet langer op de Milanese bank zitten. Zijn plaats wordt ingenomen door niemand minder dan Nélson de Jesús Silva, oftewel Dida.

De nu 46-jarige Dida is natuurlijke een echte legende, vooral dankzij zijn periode als keeper van AC Milan. Hij kwam 302 keer in actie, werd Italiaans landskampioen, won de Champions League tweemaal en schreef ook het WK voor Clubs, de Italiaanse en Europese Supercup (2x) op zijn palmares tijdens zijn mooie periode als doelwachter van de Rossoneri.

De Braziliaanse winnaar van het WK 2002 was als doelmannentrainer eerder actief in China en Egypte, en sinds 4 augustus 2019 voerde hij die functie uit bij Milan Onder-17. Komend seizoen neemt hij onder meer de ervaren, maar toch nog zeer jonge Gianluigi Donnarumma onder zijn vleugels.