Junior Edmilson heeft zijn contract bij het Al-Duhail SC met twee seizoenen verlengd. De Braziliaanse Belg ligt nu tot 2024 onder contract in Qatar.

De 25-jarige Edmilson wordt al van bij zijn vertrek bij Standard geregeld gelinkt aan een terugkeer naar België – recent toonden Club Brugge en Antwerp interesse –, maar de linksbuiten lijkt daar (voorlopig) niets voor te voelen. Met zijn contractverlenging verbindt hij zijn lot nog even aan Al-Duhail, dat na 19 speeldagen aa de leiding staat in de Qatar Stars League.

Junior Edmilson ruilde Standard twee zomers geleden in voor Al-Duhail. Hij speelde in die periode 50 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij twaalf keer scoorde en negen assists gaf. Na zijn treffer tegen Al-Gharafa zondag zit hij dit seizoen aan vier doelpunten in de competitie.

View this post on Instagram

+ 2 . 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣

A post shared by Edmilson Junior (@edmilsonjunior22) on