Doelman Daniel Iversen verdedigt dit seizoen de kleuren van OH Leuven. De 23-jarige Deen wordt voor één seizoen geleend van Leicester City FC. Iversen was vorig seizoen aan de slag bij Rotherham United in de League One.

Na het vertrek van Laurent Henkinet naar Standard moest OHL op zoek naar een nieuwe doelman om de concurrentie aan te gaan met Darren Keet. In hun zoektocht komen de Leuvenaars uit bij de 23-jarige doelman Daniel Iversen. De Deen stond het voorbije seizoen tussen de palen bij Rotherham United in de League One.

In 2016 ruilde Iversen zijn thuisland Denemarken voor Engeland. Hij verliet de U19 van Esbjerg fB en trok naar Leicester City FC. Daar speelde hij 32 wedstrijden met de beloften.

Zijn prestaties bij Rotherham gingen niet onopgemerkt voorbij, want in september 2019 werd hij voor het eerst opgeroepen voor de Deense nationale ploeg. Hij maakte deel uit van de kern voor de kwalificatiematchen tegen Gibraltar en Georgië voor Euro 2020.