Victor Vazquez is back in business. De Spanjaard zal de komende twee seizoenen de kleuren van Eupen verdedigen. Een transfersom moet de club uit de Oostkantons niet betalen, Vazquez komt transfervrij over van de Qatarese club Umm-Salal. Na de Braziliaan Adriano is Vazquez de tweede spraakmakende transfer van Eupen.

Vazquez zal bij veel fans van de Jupiler Pro League een belletje doen rinkelen. De spelverdeler speelde tussen 2011 en 2016 174 wedstrijden voor Club Brugge. Hij maakte daarin 25 doelpunten en won er een Beker van België.

Na zijn periode bij Club trok de Spanjaard achtereenvolgens naar het Mexicaanse Cruz Azul en het Canadese Toronto FC. Met die laatste club won de technisch vaardige middelvelder in 2017 het MLS-kampioenschap. Sinds 2019 was Vazquez actief in Qatar.

Advertentie