Promovendus Oud-Heverlee Leuven blijft zich roeren op de transfermarkt en verwelkomt opnieuw twee nieuwe spelers. Doelman Rafael Romo tekent een contract voor twee seizoen en komt over van Silkeborg IF. De Hongaarse international Barnabás Bese wordt weggeplukt bij de Franse tweedeklasser Le Havre.

Na de komst van doelman Daniel Iversen en flankverdediger Thibault Vlietick vorige week, versterkt Oud-Heverlee Leuven zich opnieuw met twee nieuwe spelers. Na het uitvallen van Schuermans, Tshimanga, Maertens en Duplus was de spoeling dun bij de kersverse eersteklasser. Ondanks de hevige blessurelast behaalden de de troepen van Marc Brys afgelopen weekend wel een verdiend punt op het veld van Racing Genk. Nu strikt OHL opnieuw twee ervaren spelers die de kern moeten versterken.

De 30-jarige doelman Rafael Romo was vorig jaar aan de slag bij Silkeborg IF in de Deense Superligaen. De Venezolaanse international tekent een contract voor twee seizoenen en moet de concurrentie aangaan met Daniel Iversen en Darren Keet. Romo heeft een verleden in België, want tijdens het seizoen 2017-2018 speelde hij in de Proximus League bij Beerschot. In Leuven vindt hij zijn voormalige coach Marc Brys en keeperstrainer Bram Verbist terug.

Ook Barnabás Bese wordt verwelkomd aan ‘Den Dreef’. De 26-jarige Hongaar is een rechtsvoetige, polyvalente verdediger en tekent een contract voor twee seizoen. Bese komt over van de Franse Ligue 2, waar hij de voorbije vier seizoenen aan de slag was bij Le Havre. Hij verzamelde ook al twintig caps voor Hongarijë en maakte deel uit van de selectie op Euro 2016.

Advertentie