Bryan Verboom heeft een nieuwe club gevonden. De 28-jarige flankverdediger tekende een contract voor twee seizoenen bij het Zwitserse FC Aarau. Verboom was transfervrij en hoopt zijn carrière nu eindelijk te herlanceren.

We kennen Verboom voornamelijk van zijn uitstekende periode bij Zulte Waregem, waar hij in de successeizoenen 2012/2013 en 2013/2014 een vaste waarde was. In de seizoenen daarna kreeg hij het moeilijker en moeilijker tot hij in 2016 volledig uit de ploeg verdween. Uitleenbeurten aan Roda JC en KV Kortrijk werden geen groot succes, in juni 2019 liep zijn contract aan de Gaverbeek af.

Afgelopen seizoen ging Verboom op zoek naar speelminuten in de Belgische Eerste Amateurklasse. Voor Nieuwjaar bij RWDM, daar kwam hij tot zeven wedstrijden. Na Nieuwjaar ging hij bij reeksgenoot La Louvière aan de slag, hij speelde er tot de corona-uitbraak twee wedstrijden.

Nu kiest Verboom voor een buitenlands avontuur en wil hij zijn carrière nieuw leven inblazen in de Zwitserse tweede klasse. De nieuwe club van Verboom was in het verleden, op enkele jaren na, een vaste waarde in de Zwitserse Super League. Sinds het seizoen 2015/2016 komt FC Aarau uit in de Challenge League en kon het niet meer promoveren naar het hoogste niveau.

View this post on Instagram

📝 🔴⚫️ #boomboomverboom

A post shared by Bryan Verboom (@bryanverboom) on