Vandaag werd in het Zwitserse Nyon geloot voor de tweede kwalificatieronde van de Europa League. Hier begint het Europees avontuur voor Standard. Na de voorloting werd al duidelijk dat de Luikenaars het tegen Bala Town (Wales), Viking FK (Noorwegen) of FC Progrès Niederkorn (Luxemburg) zouden opnemen, de effectieve loting leverde een uitwedstrijd tegen de ploeg uit Wales op.

Update: de wedstrijd zal plaatsvinden op Sclessin, op 17 september om 20u.

De kwalificatieronden kennen geen returns, de loting bepaalde dus welk team met het thuisvoordeel aan de haal ging. Bala versloeg in voorronde 1 Valletta op Malta met 0-1. De wedstrijd staat op het programma op 17 september, bij een gelijke stand na 90 minuten volgen verlengingen en eventueel strafschoppen. Morgen zal men alvast loten voor de volgende kwalificatieronde, waarin ook Charleroi zal aantreden.

Advertentie