Het is KAS Eupen dan toch gelukt om Smail Prevljak terug te halen. De voormalige huurling van de Panda’s leek in eerste instantie onhaalbaar, maar uiteindelijk slaagde de club er toch in om de krabbel van de Bosnische spits te bemachtigen. Prevljak was vorig seizoen tijdens een korte uitleenbeurt goed voor vier goals in vijf wedstrijden voor Eupen.

Eupen kocht deze zomer goed in: naast enkele grote namen (Adriano Correia, Victor Vázquez) haalde het ook Belgen uit het buitenland (Jonathan Heris, Julien Ngoy) gevestigde waarden uit de Jupiler Pro League (Stef Peeters, Amara Baby) en oude bekenden uit de Belgische competitie (Benoît Poulain, Mamadou Koné). Na vier speeldagen staat de club echter slechts zestiende met drie punten, met dank aan de slechts twee gescoorde goals.

Om het spitsenprobleem op te lossen haalt Eupen nu Smail Prevljak terug. Eupen haalde de 25-jarige Bosnische spits afgelopen al op huurbasis bij Red Bull Salzburg, en dat was meteen een schot in de roos: na vijf wedstrijden had hij al vier keer gescoord. Helaas voor Eupen en Prevljak werd de competitie toen stilgelegd vanwege de coronapandemie. De eenmalige Bosnische international krijgt nu een nieuwe kans aan de Kehrweg, en ditmaal een serieuze, want hij ondertekende een contract voor drie seizoenen bij de Panda’s.

Advertentie