Michy Batshuayi speelt komend seizoen bij Crystal Palace. De 26-jarige aanvaller, die in de tweede helft van het seizoen 2018/19 al bij de Londense club speelde, wordt door Chelsea voor een seizoen uitgeleend aan de stad- en reeksgenoot. Aan de uitleenbeurt is ook een contractverlenging tot 2022 verbonden.

Batshuayi scoorde afgelopen zondag nog tweemaal tegen IJsland in het shirt van de Rode Duivels, maar op clubniveau loopt het minder goed voor de ex-Standard-spits. Chelsea wilde de aanvaller graag verkopen, maar bij gebrek aan kandidaten met voldoende financiële slagkracht wordt het dus opnieuw een uitleenbeurt voor Batshuayi. Chelsea leent de Rode Duivel voor de vierde keer uit, na eerdere huurpassages bij Borussia Dortmund, Valencia en Crystal Palace.

In zijn eerste passage bij Crystal Palace was Batshuayi, die van Chelsea ook een contractverlenging tot 2022 kreeg, goed voor zes goals in dertien wedstrijden onder trainer Roy Hodgson. Afgelopen seizoen was hij bij Chelsea goed voor zes goals in 24 wedstrijden in alle competities, waarin hij vaak als invaller werd gebracht.