Sporting Charleroi neemt afscheid van twee spelers. Younes Delfi wordt een jaar uitgeleend aan de Kroatische eersteklasser HNK Gorica, de gehuurde Frank Tsadjout keert terug naar AC Milan.

In navolging van de succesvolle transfers van Kaveh Rezaei en Ali Gholizadeh haalde Charleroi in januari 2019 ook de jonge Iraniër Younes Delfi naar Mambourg, maar laatstgenoemde slaagde er nog niet in om door te breken bij de huidige competitieleider. In zijn debuutseizoen kwam de rechtsbuiten zesmaal in actie, waarbij hij een keer wist te scoren, en vorig seizoen kwam hij geen enkele keer in actie. De 19-jarige Iraniër mag nu een jaar rijpen bij HNK Gorica, dat ook een aankoopoptie bedong.

Ook Frank Tsadjout vertrekt bij Charleroi. De 21-jarige aanvaller werd begin juli voor het tweede seizoen op rij gehuurd van AC Milan, maar Tsadjout bekloeg zich over het geringe aantal speelminuten en vertrekt alsnog op Mambourg. De Italiaan met Kameroense roots speelde vorig seizoen tien wedstrijden voor Charleroi, goed voor slechts 51 minuten speeltijd. Dit seizoen zat hij na drie invalbeurten ‘al’ aan ruim 20 minuten.