Guillermo Molins zet zijn carrière verder bij het Noorse Sarpsborg 08 FF. De 31-jarige Zweed, die in een ver verleden onder contract lag bij Anderlecht, verbrak onlangs zijn contract bij Malmö FF wegens te weinig speeltijd.

Molins, een in Uruguay geboren Zweed, ruilde Malmö FF in 2011 in voor Anderlecht. De rechtsbuiten slaagde er echter nooit echt in om potten te breken in het Astridpark, en na een uitleenbeurt aan Real Betis stuurde Anderlecht hem in 2013 terug naar Malmö FF. Na ommetjes bij Beijing Renhe en Panathinaikos belandde hij in 2018 opnieuw bij Malmö… om de club nu dus een derde keer te verlaten.

Sarpsborg staat na zeventien speeldagen elfde in de Noorse hoogste divisie, die in juni van start ging. Twee seizoenen geleden zat de club nog met RC Genk in een Europa League-groep.