FC Barcelona maakte vandaag bekend dat het rechtsachter Moussa Wagué tot het einde van het seizoen zal uitlenen aan het Griekse PAOK Saloniki. Kersvers Barcelona-coach Ronald Koeman rekent dit seizoen dus nog niet op de ex-Eupenaar.

Wagué speelde tot 2 seizoenen geleden nog voor de Panda’s. De Senegalees speelde 43 keer voor Eupen en maakte in die wedstrijden duidelijk indruk op Barcelona, dat hem in de zomer van 2018 voor maar liefst 5 miljoen euro overnam. Oorspronkelijk kwam Wagué nog uit voor Barcelona B, maar op 13 april 2019 mocht Wagué voor het eerst proeven van speelminuten bij de A-ploeg, in de competitie tegen Huesca. In totaal speelde Wagué 6 keer voor de hoofdmacht van de Catalanen, maar na een uitleenbeurt aan Nice in de tweede helft van vorig seizoen wacht nu dus een Grieks avontuur voor de Senegalese international.