William Troost-Ekong zet zijn carrière verder bij Watford FC. De 27-jarige verdediger, die tussen 2015 en 2017 onder contract lag bij AA Gent, ondertekende een contract voor vijf seizoenen bij de Engelse zusterclub van Udinese.

Watford wordt niet de eerste Engelse club voor Troost-Ekong, die als jeugdspeler al het shirt droeg van Bishop’s Stortford, Fulham FC en Tottenham Hotspur. Daarna speelde hij Troost-Ekong, zoon van een Nederlandse moeder en Nigeriaanse vader, in Nederland (FC Groningen en FC Dordrecht), België (AA Gent), Noorwegen (FK Haugesund), Turkije (Bursaspor) en Italië (Udinese Calcio).

Bij Udinese speelde de Nigeriaanse international in twee seizoenen 66 officiële wedstrijden. Troost-Ekong komt bij Watford alvast enkele oude bekenden tegen, want eerder deze zomer maakten ook Stipe Perica (ex-Moeskroen) en Francisco Sierralta al de overstap van Udinese naar Watford.

Advertentie