Pablo Chavarría ruilt de ene Spaanse tweedeklasser in voor de andere. De 32-jarige Argentijnse spits, die ooit door Anderlecht aan KAS Eupen en KV Kortrijk werd uitgeleend, ondertekende een contract voor een seizoen bij Málaga CF.

Chavarría maakte in de zomer van 2010, in navolging van Matías Suárez, de overstap van Belgrano naar Anderlecht. In tegenstelling tot Suárez brak Chavarría niet door bij Anderlecht, en na uitleenbeurten aan Eupen en Kortrijk vertrok hij in 2013 naar Frankrijk, waar hij voor RC Lens (2013-2016) en Stade de Reims (2016-2019) ging voetballen.

Vorig jaar waagde Chavarría zich na zes jaar in Frankrijk aan een Spaans avontuur: hij tekende voor RCD Mallorca in de Primera División. In vijftien wedstrijden slaagde hij er echter niet één keer in om te scoren voor de club, en als klap op de vuurpijl degradeerde hij met de club naar de Segunda División A. Daar zal hij komend seizoen voetballen in het shirt van Málaga.

Advertentie