Union Sint-Gillis heeft opnieuw een speler weggeplukt bij Excelsior Virton. Edisson Jordanov, een 27-jarige Duits-Bulgaarse middenvelder, ondertekende een contract voor een seizoen met optie op een extra seizoen in het Dudenpark.

Union wordt de tweede Belgische club voor Jordanov, die vorig seizoen 25 officiële wedstrijden speelde voor Virton in alle competities. Daarvoor speelde de in Rostock geboren rechtsback bij FC Hansa Rostock, Borussia Dortmund II, Stuttgarter Kickers, Preußen Münster en F91 Dudelange.

Jordanov is de vierde speler die deze transferperiode de overstap maakt van Virton naar Union, na eerder Anthony Moris, Loïc Lapoussin en Guillaume François. Ook de buren van RWDM gingen deze zomer al gretig shoppen bij Virton: zij haalden Stélvio Cruz, Glenn Claes en Abdoul Karim Danté.

Advertentie