Ivan Obradović keert na elf jaar terug naar zijn thuisland Servië. De 32-jarige linksachter, die afgelopen seizoen bij het Poolse Legia Warschau voetbalde, ondertekende een contract bij zijn ex-club Partizan Belgrado. Obradović zat sinds afgelopen zomer zonder club.

Obradović heeft er een ongelukkig jaar opzitten in Polen. De Servische linksachter, die in de zomer van 2019 transfervrij overkwam van Anderlecht, kwam tijdens zijn eenjarige passage bij Legia Warschau nauwelijks in actie. Na zijn vertrek bij Partizan Belgrado in 2009 speelde hij ook voor Real Zaragoza (2009-2013), KV Mechelen (maart 2014-2015) en RSC Anderlecht (2015-2019).

Obradović hoeft zich dit seizoen nog niet aan Europese wedstrijden met Partizan te verwachten. De Servische vicelandskampioen werd in de derde voorronde van de Europa League immers gewipt door Sporting Charleroi.