Calcio Foggia 1920 hoeft dit seizoen wellicht niet meer te rekenen op Jens Naessens. De Italiaanse derdeklasser bood de Belgische spits vorige maand nog een contract tot het einde van het seizoen, maar de aanvaller liet via zijn sociale media weten dat hij zijn achillespees scheurde.

Naessens (ex-Zulte Waregem, -KV Mechelen, -Antwerp, -Westerlo en -KSV Roeselare) zat deze zomer even zonder club, maar vond vorige maand onderdak bij Serie C-club Calcio Foggia 1920. In zijn derde wedstrijd, tegen Casertana FC, raakte Naessens geblesseerd.

“Afgelopen woensdag in een wedstrijd viel ik plots neer met heel veel pijn. Ik wist niet wat er gebeurde. Kermend van de pijn. Van het veld wandelen lukte niet meer. 24 uur later viel het zwaar verdict… gescheurde achillespees. Mijn seizoen zit er al op. Net op het moment mijn seizoen eigenlijk begon”, schreef Naessens op zijn sociale media.