Maxime Wenssens heeft tijdens de interlandbreak een nieuwe club gevonden. De 19-jarige doelman, die vorig seizoen nog onder contract lag bij STVV, ondertekende een contract tot medio 2022.

Wenssens is een jeugdproduct van STVV. De Belg met Rwandese roots sloot in 2018 aan bij de A-kern van de Truienaars, maar had met Kenny Steppe, Lucas Pirard en later ook Daniel Schmidt stevige concurrentie in doel, en bovendien liep er met Tibo Herbots (intussen bij Union) nóg een jong keeperstalent rond op Stayen. Sinds afgelopen zomer zat hij zonder club, maar uitgerekend op de dag van zijn negentiende verjaardag heeft hij met KV Mechelen dus een nieuwe club gevonden.

KV Mechelen heeft nu vier doelmannen in zijn A-kern: Gaëtan Coucke, Yannick Thoelen, Sofiane Bouzian en Wenssens. Afgelopen zomer leende Malinois ook al jeugdproduct Arno Valkenaers uit aan KVV Thes Sport.

Advertentie