Vincent Euvrard is de nieuwe trainer van RWDM. De 38-jarige Euvrard, vorig seizoen nog aan de slag bij OH Leuven, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen met optie bij de Molenbekenaars.

Euvrard wordt er de opvolger van Laurent Demol, die tijdens het tussenseizoen werd aangesteld maar na de 4-0-nederlaag tegen Lommel SK en zelfs licht op eigen aandringen in onderling overleg vertrok in het Edmond Machtensstadion. Tijdens het 1-1-gelijkspel tegen KMSK Deinze leidde Frédéric Stilmant, vorig seizoen al enkele maanden trainer in Eerste klasse amateurs, de Molenbeekse troepen.

Euvrard zat zonder club nadat hij in juni werd ontslagen als trainer van OH Leuven, de club die hij eerder dat seizoen naar de promotiefinale had geleid. Eerder was hij hoofdtrainer van KSK Hasselt (Derde klasse), ASV Geel (Tweede klasse) en Cercle Brugge (1B). Een jaar na zijn ontslag bij Cercle Brugge keerde hij terug naar het Jan Breydelstadion als assistent van Franky Vercauteren, die hij later ook volgde naar het Saoedische Al-Batin.

Advertentie