Mario Balotelli zet zijn carrière verder bij AC Monza. De 30-jarige spits ondertekende een contract tot het einde van het seizoen bij de Italiaanse tweedeklasser, waar hij herenigd wordt met ex-Milan-voorzitter Silvio Berlusconi.

Balotelli zat zonder club nadat zijn contract bij Brescia Calcio werd beëindigd. Het voormalige enfant terrible van onder andere Internazionale, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice en Olympique Marseille gaat nu aan de slag bij Monza, dat vorig jaar kampioen werd in de Serie C en nu na tien speeldagen negende staat in de Serie B. De club is sinds 2018 in handen van de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi, die eerder jarenlang de sterke man was bij AC Milan.

Met Kevin-Prince Boateng (33) had Monza al een voormalige vedette onder contract liggen. Balotelli en Boateng speelden in 2016 even samen bij AC Milan.

Advertentie