Aster Vranckx trekt volgend seizoen het shirt van VfL Wolfsburg aan. De achttienjarige middenvelder, die volgens KV Mechelen de duurste uitgaande transfer ooit wordt in de clubgeschiedenis, doet wel het seizoen nog uit bij Malinwa.

Exacte gegevens over de prijs geeft KV Mechelen niet vrij, maar de club vangt sowieso wel de jackpot voor de belofteninternatioal. De contractduur is wél bekend: Vranckx ondertekende een contract tot 2025 bij de club van Rode Duivel Koen Casteels.

“Het project van Wolfsburg sprak mij direct aan. Ze hebben een plan met mij. Mijn interesse was gewekt vanaf de eerste seconde. Veel spelers die nu aan de top spelen, zijn bij Wolfsburg gepasseerd. Ik ben blij dat alles rond is nu. Maar de fans hier mogen gerust zijn. Ik ga mij voor de volle 100% focussen op de wedstrijden met KV Mechelen en mij zonder kopzorgen inzetten tot het einde van dit seizoen”, liet Vranckx weten via de clubwebsite van KV Mechelen.

Advertentie