Lierse Kempenzonen heeft zich versterkt met de transfervrije Tibeau Swinnen. De 25-jarige Belg zat zonder club nadat zijn contract bij Helmond Sport niet werd verlengd, maar gaat nu dus aan de slag op het Lisp.

Swinnen is door zijn lange verblijf in Nederland bij FC Eindhoven (2013-2018) en Helmond Sport (2018-2020) geen bekende naam in België, maar het voormalige jeugdproduct van RC Genk gaat daar nu verandering inbrengen, want de 25-jarige middenvelder draagt voortaan de kleuren van Lierse Kempenzonen. Met 178 competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie brengt de voormalige aanvoerder van Helmond Sport alvast een pak ervaring mee naar het Kiel.

Deze transfer sluit alvast uitstekend aan bij de clubfilosofie van Lierse Kempenzonen, dat op Sava Petrov en Euloge Placca enkel Belgen in zijn A-kern heeft rondlopen.

Advertentie