Beerschot gaat verder met Will Still als hoofdtrainer. Still kon Hernán Losada volgen naar DC United, maar de voormalige assistent besloot om een stapje vooruit te zetten bij Beerschot. Een opmerkelijke keuze van de Ratten, want de Britse Belg is pas amper 28 jaar oud.

Ondanks zijn jonge leeftijd draait Still al een paar jaar mee op het trainersniveau. De jongere broer van Edward Still, die onlangs Ivan Leko volgde naar China, werkte zich als videoanalist bij STVV, Standard en Lierse op, waarna hij op zijn 24e hoofdtrainer werd van Lierse. Onder zijn leiding boekten de Pallieters destijds zeven overwinningen op rij in 1B, maar omdat Still toen nog geen UEFA A-trainersdiploma had moest David Colpaert toen noodgedwongen overnemen. Still werd weer assistent op het Lisp. Vanaf 2018 vulde hij die functie in op het Kiel onder hoofdtrainers Stijn Vreven en Hernán Losada.

Met zijn 28 lentes wordt Still de jongste naoorlogse coach in de Belgische hoogste divisie. Het vorige record stond op naam van de Engelsman Harry Game, die 29 jaar was toen hij in 1953 in dienst trad bij Antwerp FC. Onder Game pakte Antwerp in 1957 zijn vooralsnog laatste landstitel.

Advertentie