Antoine Colassin speelt voor de rest van het seizoen op huurbasis bij Zulte Waregem. Essevee bedong geen aankoopoptie in het huurcontract van de 19-jarige aanvaller, die afgelopen zomer zijn contract bij Anderlecht tot 2025 verlengde.

Iets meer dan een jaar na zijn officiële debuut voor Anderlecht, waarin hij scoorde tegen Club Brugge, wordt Colassin tijdelijk bij Zulte Waregem gestald. Bij de stopzetting van het seizoen 2019/20 vanwege de coronapandemie stond zijn teller op drie goals in vier wedstrijden. Dit seizoen kwam hij nog maar in zeven wedstrijden in actie.

Door de komst van Abdoulaye Diaby was hij nog een rij achteruit geschoven in de pikorde der aanvallers. Zulte Waregem kon evenwel geen aankoopoptie bedingen, wat aangeeft dat Anderlecht nog volop vertrouwen heeft in de belofteninternational.

Advertentie