RC Genk stalt Zinho Gano voor de rest van het seizoen KV Kortrijk. De 27-jarige aanvaller kwam totaal niet meer in het stuk voor bij Genk en moet nu voor goals gaan zorgen in het Guldensporenstadion.

Op papier maakte hij deel uit van het Genk dat in 2019 de landstitel veroverde, maar toen ging het eigenlijk al een tijdje achteruit met de carrière van Zinho Gano. Na een seizoen vol bankzitten en invalbeurten bij Genk werd hij vorig seizoen uitgeleend aan Antwerp, maar ook daar kon hij zich niet uit de schaduw van eerste spits Dieumerci Mbokani spelen. Dit seizoen kwam hij geen enkele keer in actie bij Genk.

KV Kortrijk verloor deze winter een pak scorend vermogen met het vertrek van Ilombe Mboyo naar STVV de ex-Rode Duivel scoorde dit seizoen acht competitiegoals voor de Kerels , maar haalde eerder ook al clubtopschutter aller tijden Teddy Chevalier terug.

Advertentie