Antwerp FC heeft met Ortwin De Wolf (23) een nieuwe doelman binnengehaald. De ex-Lokeren-doelman wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van KAS Eupen, waar Théo Defourny eind november over hem sprong in de rangorde der doelmannen.

De Wolf, die zijn profcarrière startte bij KSC Lokeren, werd na het vertrek van Hendrik Van Crombrugge naar Anderlecht de nieuwe nummer één bij Eupen. De voormalige belofteninternational verloor zijn plaats in doel echter aan Théo Defourny, waardoor Antwerp de 23-jarige doelman voor een halfjaar binnenhaalde. De Wolf moet op de Bosuil, waar eerste doelman Jean Butez nog een tijdje out is met een enkelblessure, de concurrentie aangaan met de Iraniër Alireza Beiranvand.

Eupen haalde inmiddels al een vervanger binnen: Robin Himmelmann. De 31-jarige doelman speelde sinds 2012 bij FC St. Pauli, maar zag zijn contract er enkele weken geleden ontbonden worden. De Duitsers tekende nu tot het einde van het seizoen bij de Oostkantonners.

Advertentie