Nicolás Frutos is niet langer assistent bij RSC Anderlecht. De 39-jarige Argentijn gaat in op het aanbod van DC United, de club waar zijn landgenoot en ex-ploegmaat Hernán Losada onlangs hoofdtrainer werd.

Losada heeft dan tóch een oude bekende uit zijn Belgische jaren meegekregen naar Washington. Niet speler Tarik Tissoudali (die voor KAA Gent koos), niet William Still (die Losada opvolgde als hoofdcoach op het Kiel) of Pieter Jacobs (die als assistent bij Beerschot bleef). Wel Nicolás Frutos, zijn land- en quasi-leeftijdsgenoot die nog maar sinds juni vorig jaar was teruggekeerd bij Anderlecht.

Frutos kreeg begin dit jaar nog een aanbod om hoofdtrainer te worden bij CA Independiente, zestienvoudig Argentijns landskampioen en tevens de club waar Anderlecht hem in 2005 als speler wegplukte. La Garza bedankte toen echter vriendelijk.

Advertentie