Jorn Vancamp (22) heeft zich laten opmerken bij FC Eindhoven. In de 1-5-uitoverwinning bij FC Dordrecht gaf de Belgische aanvaller twee assists. Na heel wat blessureleed lijkt de Beerschot-huurling helemaal terug.

Vancamp kwam bij Beerschot niet meer voor in de plannen van de toenmalige trainer Hernán Losada en op 5 oktober 2020 bereikte de club uit Wilrijk een akkoord met FC Eindhoven over een uitleenbeurt van één seizoen. Nauwelijks vier dagen later, op 9 oktober, stond Vancamp meteen in de basis op het veld van Excelsior, maar na 22 minuten moest de aanvaller geblesseerd naar de kant. Een scheur in de hamstrings werd vastgesteld door de medische staf van FC Eindhoven en een revalidatie van zes weken moest volstaan, maar bij de laatste testen alvorens Vancamp opnieuw fit kon worden verklaard, voelde de aanvaller het alweer scheuren in de hamstrings.

Op vrijdag 2 april, vijf maanden na zijn blessure op het veld van Excelsior, stond Vancamp opnieuw tussen de lijnen. De Belg viel 18 minuten voor het einde in, maar kon niet verhinderen dat FC Eindhoven met 2-0 verloor bij MVV. Drie dagen later, afgelopen maandag, mocht Vancamp bij een 1-2-voorsprong op het veld van Dordrecht opnieuw invallen. Met twee assists hielp hij zijn club aan een ruime 1-5-uitzege. Na het seizoen keert de jonge Belg in theorie terug naar de ploeg uit Antwerpen.

Advertentie